Κατασκευή ιστοσελίδων

δημιουργία, πρωτοτυπία, οικονομία

Απλά και σίγουρα βήματα

H

επιχείρηση σας αναμφισβήτητα χρειάζεται ηλεκτρονική παρουσία. Η Morphix σας διευκολύνει προτείνοντας σας ολοκληρωμένες λύσεις που περιλαμβάνουν της άρτια αισθητική του ιστότοπού σας, τη λειτουργικότητα και την εμπειρία χρήστη που θα κρατήσουν τον επισκέπτη στον ιστότοπο, συμβάλλοντας στη ανάπτυξη της εμπιστοσύνης του προς την εταιρίας σας.

Από τη βελτιστοποίηση στις μηχανές αναζήτησης (SEO) και τη διαχείριση των ηλεκτρονικών ενημερωτικών (newsletter) μέχρι τη σύνδεση με τα κοινωνικά δίκτυα(Facebook, Twitter, Linkedin), σας βοηθούμε να καταλάβετε καλύτερα τις διαδικασίες που λαμβάνουν χώρα μέχρι να ετοιμαστεί πλήρως το προϊόν σας.

Ετοιμάστε μου μια προσφορά
businessman-pushing-web-service
Βήματα ανάπτυξης ιστότοπου
Συμπλήρωση ερωτηματολογίου.

Σαν πρώτο βήμα σας δίνεται ένα ερωτηματολόγιο όπου με τη συμπλήρωση του καταλαβαίνουμε τι ακριβώς χρειάζεστε αφού οι ερωτήσεις έχουν συνταχθεί μετά από εμπειρία σε πολλά έργα.Οι ερωτήσεις έχουν να κάνουν με το κοινό στο οποίο στοχεύετε όπως και με την εμφάνιση της ιστοσελίδας σας.

Σύνταξη προσφοράς.

Αφού καταλάβουμε ακριβώς τις ανάγκες σας συντάσσεται μία εξατομικευμένη προσφορά που αντανακλά όλα όσα καταλάβαμε από τη συμπλήρωση του ερωτηματολογίου και τις συζητήσεις που έγιναν. Το έγγραφο αυτό αποσαφηνίζει με λεπτομέρεια όσο είναι δυνατόν τις απαιτήσεις του πελάτη και ποιες ενέργειες θα γίνουν μέχρι να παραδοθεί το προϊόν στα χέρια σας όπως και ποιο ακριβώς θα είναι το προϊόν μαζί με τη κοστολόγηση του.

Σε αυτό το σημείο αν δείτε ότι η προσφορά δεν αντανακλά τις ανάγκες σας γίνεται ανασύνταξη μέχρι να συμφωνήσουμε όσον αφορά τις ανάγκες και τι θα σας παραδώσουμε.

Ανάθεση έργου.

Η ανάθεση του έργου γίνεται με την υπογραφή της σύμβασης.Η εκκίνηση των εργασιών γίνεται με την καταβολή της προκαταβολής.

Επιλογή γραφιστικού.

Επιλέγετε κάποιο από τα έτοιμα γραφιστικά που σας έχουμε προτείνει.Αυτά τα γραφιστικά αν και έτοιμα είναι παραμετροποίησιμα σε τέτοιο σημείο που μπορούν να παραχθούν δεκάδες διαφορετικοί ιστότοποι με μόνο ένα από αυτά.Επίσης σας προσφέρουμε διαχειριστικά εργαλεία όπου και μετά την εκπαίδευση πάνω σε αυτά θα μπορείτε να αλλάζετε σε εντυπωσιακό βαθμό την εμφάνιση και το περιεχόμενο του ιστότοπου σας.

Συλλογή υλικού.

Μας προμηθεύετε με όλο εκείνο το υλικό το οποίο στη πορεία θα μας χρειαστεί για την μορφοποίηση όλων τψν σελίδων του ιστότοπου σας όπως το λογότυπο σας, φωτογραφίες των προϊόντων σας, μία περιγραφή της εταιρίας σας, τα στοιχεία επικοινωνίας σας και ότι άλλο μπορεί να έχετε στη συλλογή σας ακόμα και αν αρχικά εκτιμάτε ότι δεν θα χρειαστεί.

Πιλοτική λειτουργία.

Ο ιστότοπος σας κατά τη διάρκεια της ανάπτυξης είναι ορατός μόνο από εσάς σε κάποια δοκιμαστική διεύθυνση όπου και μπορείτε να παρακολουθείτε τη πρόοδο της κατασκευής. Με την ολοκλήρωση της ανάπτυξης ο ιστότοπος μπαίνει σε περίοδο πιλοτικής λειτουργίας όπου και ανάλογα με τον αριθμό των αναδράσεων που επιλέξατε να έχετε κατά το πρώτο βήμα αυτής της λίστας, ανατροφοδοτείτε την ομάδα μας με τις αλλαγές που θέλετε να γίνουν.

Παράδοση έργου.

Οι κωδικοί του ιστότοπου σας, σας παραδίδονται. Συμπληρωματικά γίνονται και άλλες ενέργειες όπως άνοιγμα λογαριασμών email σύνδεση με κοινωνικά δίκτυα κ.α.

Εκπαίδευση.

Γίνεται εκπαίδευση του διαχειριστή της ιστοσελίδας σας στη διαχειριστική πλατφόρμα σας, ώστε με εύκολο και γρήγορο τρόπο να μπορεί να διαμορφώνει την εμφάνιση και τη δομή των επιμέρους σελίδων του ιστότοπου σας,

Υποστήριξη.

Το σύστημα διαχείρισης περιεχομένου του ιστότοπου σας καθώς και τα πρόσθετα σε αυτό αναβαθμίζονται όποτε είναι απαραίτητο ώστε ο ιστότοπος σας να είναι ασφαλής και να έχετε τα τελευταία εργαλεία διαχείρισης διαθέσιμα.

Δυνατότητες ιστότοπου

  • Προσαρμογή του ιστότοπου σε κινητές συσκευές(Responsive design).
  • Υποστήριξη πολυγλωσσικότητας.
  • Υποστήριξη αναβάθμισης σε eshop χωρίς αλλαγή της τρέχουσας υποδομής.
  • Αυτόματες αναβαθμίσεις.
  • Φόρμες επικοινωνίας.
  • Υποστήριξη λειτουργιών SEO (βελτιστοποίηση θέσης σε μηχανές αναζήτησης).
  • Διαχειριστικό του ιστότοπου σας ώστε να αλλάζετε τη δομή και το περιεχόμενο με εύκολο και γρήγορο τρόπο.

Τελευταία έργα κατασκευής ιστοσελίδων

Σχεδιασμός και ανάπτυξη ιστότοπου εταιρίας φωτισμού.

shadow

Ιστότοπος τεχνικής εταιρίας κτιρίων.Ινστιτούτο κτιρίων μηδενικής κατανάλωσης.

shadow

Portal και GIS Δήμου Θάσου

shadow

Ιστότοπος κατασκευαστικής εταιρίας

shadow

Φροντιστήριο ξένων γλωσσών

shadow