Κατασκευή eshop

Προώθηση της επιχείρησής σας

T

ο ηλεκτρονικό σας κατάστημα είναι η βιτρίνα της επιχείρησής σας στον ηλεκτρονικό κόσμο. Η Morphix σας διευκολύνει προτείνοντάς σας ολοκληρωμένες λύσεις που περιλαμβάνουν της άρτια αισθητική του ηλεκτρονικού σας καταστήματος, τη μικρότερη δυνατή προσπάθεια του χρήστη στην ολοκλήρωση της παραγγελίας του, συμβάλλοντας στη ανάπτυξη της εμπιστοσύνης του προς τη φίρμα σας ώστε να επιστρέψει στο μέλλον σε εσάς για τις αγορές του.

Με τη τελευταία λέξη της τεχνολογίας παραλαμβάνετε ένα πλούσιο περιβάλλον διαχείρισης με αμέτρητες δυνατότητες μερικές από τις οποίες είναι η διαχείριση των πελατών και των παραγγελιών τους, των τρόπων αποστολής και πληρωμής όπως και στατιστικά των πωλήσεών σας με καθαρά γραφήματα.

Από τη βελτιστοποίηση στις μηχανές αναζήτησης (SEO) και τη διαχείριση των ηλεκτρονικών ενημερωτικών (newsletter) μέχρι τη σύνδεση με τα κοινωνικά δίκτυα(Facebook, Twitter, Linkedin), σας βοηθούμε να καταλάβετε καλύτερα τις διαδικασίες που λαμβάνουν χώρα μέχρι να ετοιμαστεί πλήρως το προϊόν σας.

Ετοιμάστε μου μια προσφορά

Βήματα ανάπτυξης ηλεκτρονικού καταστήματος

Συμπλήρωση ερωτηματολογίου.

Σαν πρώτο βήμα σας δίνεται ένα ερωτηματολόγιο όπου με τη συμπλήρωσή του καταλαβαίνουμε τι ακριβώς χρειάζεστε αφού οι ερωτήσεις έχουν συνταχθεί μετά από εμπειρία σε πολλά έργα. Οι ερωτήσεις έχουν να κάνουν με το κοινό στο οποίο στοχεύετε όπως και με την εμφάνιση του ηλεκτρονικού σας καταστήματος, τους τρόπους πληρωμής και αποστολής που θα θέλατε να υποστηρίζετε κ.α.

Σύνταξη προσφοράς.

Αφού καταλάβουμε ακριβώς τις ανάγκες σας συντάσσεται μία εξατομικευμένη προσφορά που αντανακλά όλα όσα καταλάβαμε από τη συμπλήρωση του ερωτηματολογίου και τις συζητήσεις που έγιναν. Το έγγραφο αυτό αποσαφηνίζει με λεπτομέρεια, όσο είναι δυνατόν, τις απαιτήσεις του πελάτη και ποιες ενέργειες θα γίνουν μέχρι να παραδοθεί το προϊόν στα χέρια σας όπως και ποιο ακριβώς θα είναι το προϊόν μαζί με τη κοστολόγησή του.

Σε αυτό το σημείο αν δείτε ότι η προσφορά δεν αντανακλά τις ανάγκες σας γίνεται ανασύνταξη μέχρι να συμφωνήσουμε όσον αφορά τις ανάγκες και τι θα σας παραδώσουμε.

Δείτε ένα δείγμα προσφοράς
Ανάθεση έργου.

Η ανάθεση του έργου γίνεται με την υπογραφή της σύμβασης.Η εκκίνηση των εργασιών γίνεται με την καταβολή της προκαταβολής.

Επιλογή γραφιστικού.

Επιλέγετε κάποιο από τα έτοιμα γραφιστικά που σας έχουμε προτείνει. Αυτά τα γραφιστικά αν και έτοιμα είναι παραμετροποίησιμα σε τέτοιο σημείο που μπορούν να παραχθούν δεκάδες διαφορετικοί ιστότοποι με μόνο ένα από αυτά. Επίσης σας προσφέρουμε διαχειριστικά εργαλεία όπου και μετά την εκπαίδευση πάνω σε αυτά θα μπορείτε να αλλάζετε σε εντυπωσιακό βαθμό την εμφάνιση και το περιεχόμενο του ιστότοπού σας.

Συλλογή υλικού.

Μας προμηθεύετε με όλο εκείνο το υλικό το οποίο στη πορεία θα μας χρειαστεί για την μορφοποίηση όλων τψν σελίδων του ιστότοπου σας όπως το λογότυπο σας, φωτογραφίες των προϊόντων σας, μία περιγραφή της εταιρίας σας, τα στοιχεία επικοινωνίας σας και ότι άλλο μπορεί να έχετε στη συλλογή σας ακόμα και αν αρχικά εκτιμάτε ότι δεν θα χρειαστεί.

Πιλοτική λειτουργία.

Ο ιστότοπός σας κατά τη διάρκεια της ανάπτυξης είναι ορατός μόνο από εσάς σε κάποια δοκιμαστική διεύθυνση όπου και μπορείτε να παρακολουθείτε τη πρόοδο της κατασκευής. Με την ολοκλήρωση της ανάπτυξης ο ιστότοπος μπαίνει σε περίοδο πιλοτικής λειτουργίας όπου και ανάλογα με τον αριθμό των αναδράσεων που επιλέξατε να έχετε κατά το πρώτο βήμα αυτής της λίστας, ανατροφοδοτείτε την ομάδα μας με τις αλλαγές που θέλετε να γίνουν.

Παράδοση έργου.

Οι κωδικοί του ιστότοπου σας, σας παραδίδονται. Συμπληρωματικά γίνονται και άλλες ενέργειες όπως άνοιγμα λογαριασμών email σύνδεση με κοινωνικά δίκτυα κ.α.

Εκπαίδευση.

Γίνεται εκπαίδευση του διαχειριστή της ιστοσελίδας σας στη διαχειριστική πλατφόρμα σας, ώστε με εύκολο και γρήγορο τρόπο να μπορεί να διαμορφώνει την εμφάνιση και τη δομή των επιμέρους σελίδων του ιστότοπου σας,

Υποστήριξη.

Το σύστημα διαχείρισης περιεχομένου του ιστότοπού σας καθώς και τα πρόσθετα σε αυτό αναβαθμίζονται, όποτε είναι απαραίτητο, ώστε ο ιστότοπος σας να είναι ασφαλής και να έχετε τα τελευταία εργαλεία διαχείρισης διαθέσιμα.

Δυνατότητες ηλεκτρονικού καταστήματος

  • Προσαρμογή του ηλεκτρονικού καταστήματος σε κινητές συσκευές (Responsive design).
  • Υποστήριξη πολυγλωσσικότητας.
  • Αυτόματες αναβαθμίσεις.
  • Φόρμες επικοινωνίας.
  • Υποστήριξη λειτουργιών SEO (βελτιστοποίηση θέσης σε μηχανές αναζήτησης).
  • Διαχειριστικό του ηλεκτρονικού καταστήματος σας ώστε να αλλάζετε τη δομή και το περιεχόμενο (προϊόντα, κατηγορίες κ.α.) με εύκολο και γρήγορο τρόπο.